berlin fashion blogger streetstyle cos weekday christian louboutin

Outfit / My street, Kreuzberg

berlin fashion blogger streetstyle cos weekday christian louboutin-2
berlin fashion blogger streetstyle cos weekday christian louboutin-3
berlin fashion blogger streetstyle cos weekday christian louboutin
berlin fashion blogger other stories beltWearing: Cos jacket, Other Stories knit and Louboutin heels
Photographer: Mikkel Ploug (website)

One of the worst thing about Berlin is that is starting to get really cold. And that means that I do not wear my heels as often as I would like. Sometimes, I am positive that I hear them cry themselves to sleep, haha. But the other day took them out for a walk even though it was raining when Mikkel and I went out to eat at the Spanish tapas restaurant, Bar Raval.

En af de værste ting ved at bo i Berlin (og Norden generelt) er at det er ved at blive rigtig koldt. Det betyder nemlig, at jeg ikke får gået så meget i mine hæle, som jeg gerne ville. Nogle gange er jeg sikker på, at jeg kan høre dem græde sig selv i søvn, haha. Men den anden dag trodsede jeg regnen og det kolde vejr, og tog dem ud på en gåtur, da Mikkel og jeg tog ud for at spise på den spanske tapas restaurant, Bar Raval.

(2) Comments Write a comment

Leave a Comment

Required fields are marked *.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *