interieur blogger copenhagen nordic minimalistic-2

Our Copenhagen home

interieur blogger copenhagen nordic minimalistic-2
interieur blogger copenhagen nordic minimalistic-5
interieur blogger copenhagen nordic minimalistic-3
interieur blogger copenhagen nordic minimalistic-4Photos by Mikkel Ploug (website)

After my interview with Danish lifestyle and fashion magazine, Woman (here) I have been meaning to post some more photos of our home in Copenhagen and I think that now is a good moment. I was feeling a little bit home sick when I woke up this morning. I really love being in Berlin and we are having so much fun. But I guess that you will always miss the things at home when you are away. My mommy and brother are supposed to come visit me today, but unfortunately the car just broke down. These things really always happen at the most inconvenient times right!? But they might be able to fix it and come later in the evening. Keeping my fingers crossed! Luckily I will be going home for Christmas and see them all there. I really can not wait. Christmas time is one of my favourite times of the year.

Efter mit interview med Woman (her), har jeg ville poste et par flere billeder af vores lejlighed i København, og lige nu er et godt tidspunkt. Kunne mærke at jeg virkelig savnede København og dem derhjemme da jeg vågnede i morges. Jeg elsker at være i Berlin, og vi har det så sjovt. Men jeg tror at ligemeget, hvor sjovt man har det, så vil man altid savne det derhjemme, når man er væk. Min mutti og lillebror skulle komme og besøge mig i dag, men desværre er bilen lige gået i stykker. Sådan noget sker altid på det mest upassende tidpunkter, ikke!? De kan måske få den fixet, så det kan komme afsted senere i aften. Krydser mine fingre. Heldigvis skal jeg hjem og fejre jul, og se dem allesammen der. Jeg glæder mig så meget. Julen er virkelig en af mine yndlingstider på året.

(4) Comments Write a comment

  1. I har virkelig et fint hjem! Jeg har også selv været på udveksling, så kender godt det med at man savner det derhjemme. Håber de kan fixe bilen :)

    Reply

    • Tak, det er jeg rigtig glad for at høre. Bilen er heldigvis fixet, og de er på vej! :) kh Camilla

      Reply

Leave a Comment

Required fields are marked *.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *