Other Stories shirt mens wear fashionblogger

What I’m Wearing

Other Stories shirt mens wear fashionbloggerWearing H&M pants (mens), &Other Stories silk shirt, and Daniel Wellington watch
Photographer: Mikkel Ploug (website)

Oversized and minimalism might sound like something which contradicts, but I have found that it actually goes very well hand in hand; oversized fits mixed with a minimalistic colour palette. Something which Céline has shown to perfection during the past seasons. It does not only look amazing, it is also quite comfortable. Especially after an entire month of meeting with friends in bars instead of the gym and a mind-set of “I-have-to-try-all-the-delicious-Christmas-food-and-cakes” aka. December.

The oversized fit covers the tiny belly which might be the consequences of the above mentioned month, and the minimalistic and monochrome colour palette cheats the eye and makes you look thinner. Especially if you choose dark colours. So this is sort of my uniform until I have visited the gym an extra few times and are ready for my skinny jeans again.

Oversized and minimalisme lyder måske som to ting, der modsiger hinanden, men egentlig er det nok en af de størte tendenser lige for tiden; oversized fits sat sammen af en minimalistisk farvepalette. Noget, som Céline (selvfølgelig) har vist til perfektion gennem de sidste par sæsoner. Ikke nok med at det ser virkelig lækkert ud, så er det faktisk også vældig praktisk. Især efter en måned, hvor jeg har mødtes med venner på barer i stedet for i fitness og haft en indstilling om-at-jeg-gerne-vil-smage-al-den-fristende-julemad-og-alle-de-lækre-julekager aka. december.

Det oversized fit skjuler den lille mave, som måske er konsekvensen af den førnævnte måned, og den minimalistiske og monochrome farvepalette snyder øjet og får dig til at synes slankere. Især, hvis du vælger mørkere farver. Så det er min uniform, indtil jeg har besøgt mit fitness center et par ekstra gange, og jeg er klar til mine skinny jeans igen.

(2) Comments Write a comment

  1. Hvor er din blog bare fed!!! og virkelig lækkert outfitt!

    victoriaschluter.blogspot.com

    Reply

Leave a Comment

Required fields are marked *.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *